Maatwerk Website

Een nieuwe  website voor HuitingSchoon

De uitdaging

HuitingSchoon stond voor de uitdaging om een nieuwe website te creëren die al hun diverse takken op een overzichtelijke en professionele manier kon presenteren. Met deze specifieke behoefte in gedachten heeft het team van 1609bold een uniek en doordacht design ontwikkeld. Vervolgens hebben wij, als uitvoerend team, dit ontwerp verder uitgebouwd, zodat HuitingSchoon nu beschikt over een eigentijdse website die perfect aansluit bij hun diverse activiteiten en de uitstraling van hun organisatie.

Klant
HuitingSchoon
Periode
Januari 2024
Website
HuitingSchoon.nl

Onze oplossing

De oplossing voor de website van HuitingSchoon omvatte de naadloze integratie van REALWORKS, waardoor de vastgoedgerelateerde aspecten van hun activiteiten op een efficiënte manier werden verwerkt. Het ontwerp van de website was strategisch opgezet om een overzichtelijke en intuïtieve navigatie te bieden, waardoor gebruikers moeiteloos door de verschillende takken van HuitingSchoon konden bladeren. Deze gecombineerde aanpak van REALWORKS-integratie en overzichtelijk ontwerp resulteerde in een krachtige en effectieve website voor HuitingSchoon.

 

Het projectteam

Het projectteam van Huitingschoon bestond uit 1609bold, als creatieve brein achter het design, Niek als projectmanager en diverse developers om de website compleet uit te bouwen!

Patrick Koerts

Online Strateeg

Niek Vos

Projectmanager

Luuk Kimbal

Front-end Developer

Jelmer Polman

Front-end Developer

Jeffrey Meijer

Back-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting