Makelaars

Realworks koppeling

Optimaliseer jouw vastgoedactiviteiten en zorg voor een naadloze synchronisatie van gegevens met de Realworks koppeling. Deze krachtige integratie zorgt ervoor dat jouw vastgoedportfolio altijd up-to-date is op jouw website, direct gesynchroniseerd vanuit jouw Realworks CRM-systeem. Bespaar tijd, verminder fouten en bied je bezoekers de meest actuele en relevante informatie met deze essentiële tool voor vastgoedprofessionals.

 • Met automatische updates en synchronisaties bespaar je kostbare tijd die anders besteed zou worden aan manuele invoer en updates
 • Doordat gegevens direct uit het Realworks systeem komen, worden fouten door handmatige invoer aanzienlijk verminderd, wat leidt tot betrouwbaardere en accuratere informatie op jouw website

Je website koppelen met Realworks

De integratie van Realworks met jouw website vereist technische kennis en ervaring. Begin met het configureren van je Realworks CRM-systeem om toegang te verlenen tot de benodigde gegevens. Vervolgens maak je gebruik van de API (Application Programming Interface) van Realworks om een verbinding tot stand te brengen tussen jouw CRM-systeem en jouw website. Deze verbinding zorgt ervoor dat gegevens automatisch gesynchroniseerd worden en jouw vastgoedlijsten altijd actueel zijn. Het is belangrijk om te zorgen voor een veilige en betrouwbare koppeling om de integriteit van je gegevens te waarborgen.

De voordelen van een Realworks koppeling

 • Jouw vastgoedportfolio is altijd up-to-date, zonder dat je handmatig wijzigingen hoeft door te voeren.
 • Bezoekers van jouw website hebben toegang tot de meest recente en relevante vastgoedinformatie, wat leidt tot een betere gebruikerservaring.
 • Vermindert de benodigde tijd en kosten voor het beheren van jouw vastgoedlijsten.
 • Zorgt voor een uniforme weergave van gegevens over al jouw kanalen.
  De mogelijkheden van Realworks koppeling

“HQ is een jong en dynamisch bedrijf! Behalve een flinke dosis creativiteit, pakken ze de zaken snel op en ook aanpassingen worden snel doorgevoerd. Wij zijn erg blij met onze samenwerking en het behaalde resultaat.”

Richard ZwiersEigenaar Groenhout Makelaars

De mogelijkheden van een Realworks koppeling

 • Zorgt ervoor dat wijzigingen in jouw Realworks CRM-systeem direct worden doorgevoerd op jouw website.
 • Je kunt kiezen hoe jouw vastgoedlijsten worden weergegeven en welke informatie wordt getoond.
 • Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken binnen jouw vastgoedportfolio op basis van verschillende criteria.
 • Potentiële kopers of huurders kunnen direct via de website contact opnemen over specifieke panden.
 • Ontvang inzicht in het gedrag en de voorkeuren van jouw bezoekers met betrekking tot je vastgoedaanbod.
Rick (Mede-eigenaar HQ Online)

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraagstuk waar wij aan kunnen bijdragen? Laat het ons weten en plan een kennismaking in. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Coen (Accountmanager bij HQ)