Makelaars

Realworks koppeling

Optimaliseer uw vastgoedactiviteiten en zorg voor een naadloze synchronisatie van gegevens met de Realworks koppeling. Deze krachtige integratie zorgt ervoor dat uw vastgoedportfolio altijd up-to-date is op uw website, direct gesynchroniseerd vanuit uw Realworks CRM-systeem. Bespaar tijd, verminder fouten en bied uw bezoekers de meest actuele en relevante informatie met deze essentiële tool voor vastgoedprofessionals.

 • Met automatische updates en synchronisaties bespaart u kostbare tijd die anders besteed zou worden aan manuele invoer en updates
 • Doordat gegevens direct uit het Realworks systeem komen, worden fouten door handmatige invoer aanzienlijk verminderd, wat leidt tot betrouwbaardere en accuratere informatie op uw website

Je website koppelen met Realworks

De integratie van Realworks met uw website vereist technische kennis en ervaring. Begin met het configureren van uw Realworks CRM-systeem om toegang te verlenen tot de benodigde gegevens. Vervolgens maakt u gebruik van de API (Application Programming Interface) van Realworks om een verbinding tot stand te brengen tussen uw CRM-systeem en uw website. Deze verbinding zorgt ervoor dat gegevens automatisch gesynchroniseerd worden en uw vastgoedlijsten altijd actueel zijn. Het is belangrijk om te zorgen voor een veilige en betrouwbare koppeling om de integriteit van uw gegevens te waarborgen.

De voordelen van een Realworks koppeling

 • Uw vastgoedportfolio is altijd up-to-date, zonder dat u handmatig wijzigingen hoeft door te voeren.
 • Bezoekers van uw website hebben toegang tot de meest recente en relevante vastgoedinformatie, wat leidt tot een betere gebruikerservaring.
 • Vermindert de benodigde tijd en kosten voor het beheren van uw vastgoedlijsten.
 • Zorgt voor een uniforme weergave van gegevens over al uw kanalen.
  De mogelijkheden van Realworks koppeling

“HQ is een jong en dynamisch bedrijf! Behalve een flinke dosis creativiteit, pakken ze de zaken snel op en ook aanpassingen worden snel doorgevoerd. Wij zijn erg blij met onze samenwerking en het behaalde resultaat.”

Richard ZwiersEigenaar Groenhout Makelaars

De mogelijkheden van een Realworks koppeling

 • Zorgt ervoor dat wijzigingen in uw Realworks CRM-systeem direct worden doorgevoerd op uw website.
 • U kunt kiezen hoe uw vastgoedlijsten worden weergegeven en welke informatie wordt getoond.
 • Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken binnen uw vastgoedportfolio op basis van verschillende criteria.
 • Potentiële kopers of huurders kunnen direct via de website contact opnemen over specifieke panden.
 • Ontvang inzicht in het gedrag en de voorkeuren van uw bezoekers met betrekking tot uw vastgoedaanbod.
Rick (Mede-eigenaar HQ Online)

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraagstuk waar wij aan kunnen bijdragen? Laat het ons weten en plan een kennismaking in. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Coen (Accountmanager bij HQ)