Visueel Aantrekkelijke Website

Een nieuwe website voor Interieurstudio Vera

De uitdaging

Voor Vera hebben we met enthousiasme een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Hoewel haar vorige website  aantrekkelijk was, voldeed deze niet aan de verwachtingen wat betreft het genereren van leads en het binnenhalen van opdrachten. Met de nieuwe website hebben we niet alleen de visuele aantrekkingskracht verbeterd, maar ook de nadruk gelegd op het optimaliseren van conversies.

Klant
Interieurstudio Vera
Periode
November 2023
Website
interieurstudiovera.nl

Het proces

Het proces voor de nieuwe webshop van Interieurstudio Vera startte met een kick-off meeting, waarin de visie en eisen van het project werden vastgesteld. Na de kick-off volgde de designfase, waar een op maat gemaakt ontwerp werd gecreëerd. De realisatiefase bracht het design tot leven, met technische precisie en aandacht voor detail. Het project werd afgerond met de succesvolle lancering van de website, die nu live is voor bezoekers wereldwijd.

 

Kennismaking

Verdiepen in de merkuitstraling

Luuk start met de bouw

Oplevering

Onze oplossing

Om de gewenste verbeteringen te realiseren, hebben we een aantal doelgerichte oplossingen geïmplementeerd in de nieuwe website van Vera. Allereerst hebben we strategisch geplaatste contactformulieren geïntegreerd, waardoor bezoekers eenvoudig met Vera in contact kunnen komen. Daarnaast hebben we een directe WhatsApp-button toegevoegd, waardoor de drempel voor interactie verlaagd wordt. Om de website persoonlijker te maken, hebben we de content en het ontwerp afgestemd op Vera’s unieke stijl en professionaliteit Met deze doordachte aanpassingen streven we ernaar dat de nieuwe website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel bijdraagt aan het vergroten van leads en het binnenhalen van opdrachten voor Vera.

 

Het projectteam

Het projectteam van Interieurstudio Vera bestond uit Patrick, de creatieve kracht achter het design, Niek als projectmanager en Luuk die de technische realisatie op zicht heeft genomen!

Patrick Koerts

Online Strateeg

Niek Vos

Projectmanager

Luuk Kimbal

Front-end Developer

Daniël Leistra

Support Consultant

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting