Integratie ticketmodule

Een nieuwe website voor Boerderij Kamps

De uitdaging

De uitdaging bij het creëren van de nieuwe website voor Boerderij Kamps lag in het overbrengen van de authentieke boerderijsfeer naar een digitale omgeving. Het was essentieel om een platform te ontwikkelen dat niet alleen de landelijke charme en warmte van de boerderij uitstraalde, maar ook een naadloze gebruikerservaring bood voor bezoekers die op zoek zijn naar informatie of evenementen willen boeken.

 

Klant
Boerderij Kamps
Periode
Februari 2023
Website
boerderijkamps.nl

Het proces

Het proces voor de nieuwe website van Boerderij Kamps startte met een kick-off meeting, waarin de visie en eisen van het project werden vastgesteld. Na de kick-off volgde de designfase, waar een op maat gemaakt ontwerp werd gecreëerd dat de unieke sfeer van Boerderij Kamps weerspiegelt. De realisatiefase bracht het design tot leven, met technische precisie en aandacht voor detail. Het project werd afgerond met de succesvolle lancering van de website, die nu live is voor bezoekers wereldwijd.

 

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Jelmer start met de bouw

Meedenken over fotografie

Onze oplossing

De oplossing die we voor Boerderij Kamps hebben gerealiseerd, is een op maat gemaakte website met behulp van Elementor. Dit krachtige, gebruiksvriendelijke page builder platform stelde ons in staat om een intuïtieve, visueel rijke website te bouwen die eenvoudig door het team van Boerderij Kamps zelf beheerd kan worden. De flexibele mogelijkheden van Elementor hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe website niet alleen prachtig oogt, maar ook optimaal functioneert.

 

Het projectteam

Het projectteam van Boerderij Kamps bestond uit Patrick, de creatieve kracht achter het design, Niek die als projectmanager de touwtjes stevig in handen hield, en Jelmer, de developer die de technische realisatie voor zijn rekening nam. Dit dynamische trio zorgde voor een gestroomlijnde ontwikkeling en een succesvolle lancering van de website.

 

Jelmer Polman

Front-end Developer

Patrick Koerts

Online Strateeg

Niek Vos

Projectmanager

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting