Nieuwe identiteit

Een nieuwe website voor Verneem

De uitdaging

Verneem, voorheen bekend als Bedrijfsbeeld, heeft een transformatie ondergaan die meer was dan alleen een naamsverandering. Deze evolutie is vastgelegd in een geheel nieuwe website die de vernieuwde identiteit en visie van het bedrijf weerspiegelt. Met een frisse, moderne uitstraling en een verbeterde gebruikservaring, vertegenwoordigt de nieuwe website van Verneem niet alleen hun naam, maar ook hun missie om klanten te voorzien van heldere inzichten en innovatieve oplossingen.

 

Klant
Verneem
Periode
Augustus 2023
Website
verneem.nl

Het proces

Het proces van de website-ontwikkeling voor Verneem begon met een kick-offsessie om de doelen en verwachtingen helder te krijgen. Vervolgens ontvingen we van een extern ontwerpbureau het definitieve design, dat we met grote precisie hebben omgezet in een functionele website. Elk detail werd tot op de pixel nauwkeurig nagebouwd. Na deze zorgvuldige uitvoering ging de nieuwe website van Verneem succesvol live.

  • Merkbeleving
  • Conversiegericht

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Starten met de bouw

Doorontwikkeling website

Onze oplossing

Voor Verneem hebben we een oplossing geboden die zowel innovatief als gebruiksvriendelijk is: een splinternieuwe website gebouwd met Elementor, een toonaangevende page builder. Dit stelde ons in staat om een visueel aantrekkelijke en intuïtieve website te creëren die niet alleen voldoet aan de esthetische eisen maar ook gemakkelijk te beheren is voor het team van Verneem.

Het projectteam

Het projectteam voor de website van Verneem heeft in nauwe samenwerking met Jetze en Sanne een platform gecreëerd dat de nieuwe bedrijfsidentiteit reflecteert. De expertise van het team, bestaande uit webontwikkelaars en designers, werd versterkt door de inzichten van Jetze en Sanne, wat resulteerde in een naadloze integratie van vorm en functie, waardoor de essentie van Verneem in elke pixel van de site terug te vinden is.

Jelmer Polman

Front-end Developer

Pascal Elzenaar

Mede-eigenaar

Niek Vos

Projectmanager

Luuk Kimbal

Front-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Ben jij benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met je in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting