Headless Website

Een nieuwe headless website voor De Keuken van Arragon

De uitdaging

Bij het realiseren van de nieuwe website voor De Keuken van Arragon stond voorop dat de website dezelfde klasse en nuchterheid zou uitstralen als het restaurant zelf. Wel moest deze een eigen speciale touch krijgen, op de manier zoals chef-kok Herco dit in zijn keuken zou verwerken.

Klant
De Keuken van Arragon
Periode
November 2023
Website
dekeukenvanarragon.nl

Het proces

Het proces voor de nieuwe website van De Keuken van Arragon startte met een kick-off meeting, waarin de visie en eisen van het project werden vastgesteld. Na de kick-off volgde de designfase, waar een op maat gemaakt ontwerp werd gecreëerd dat de unieke sfeer van De Keuken van Arragon weerspiegelt. De realisatiefase bracht het design tot leven, met technische precisie en aandacht voor detail. Het project werd afgerond met de succesvolle lancering van de website, die nu live is voor bezoekers wereldwijd.

 

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Jelmer start met de bouw

Oplevering

Onze oplossing

De zojuist opgeleverde website straalt niet alleen professionaliteit uit, maar biedt tevens een gebruiksvriendelijke ervaring met een doeltreffende reserveringsmodule en conversiegerichte elementen. Daarnaast heeft de website een warme en uitnodigende uitstraling gekregen, waardoor bezoekers zich direct thuisvoelen en worden aangespoord om daadwerkelijk aan te schuiven en te genieten van een culinaire ervaring

 

Het projectteam

Het projectteam van De Keuken van Arragon bestond uit Patrick, de creatieve kracht achter het design, Niek die als projectmanager de touwtjes stevig in handen hield, Daniel die nauw contact hield met de videograaf en Jelmer, de developer die de technische realisatie voor zijn rekening nam.

 

Jelmer Polman

Front-end Developer

Patrick Koerts

Online Strateeg

Niek Vos

Projectmanager

Daniël Leistra

Support Consultant

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting