Webshop

Een nieuwe  webshop voor Akupanel

De uitdaging

Bij het opzetten van Akupanel’s nieuwe webshop was onze focus op het verbeteren van de klantervaring en het leveren van een modern ontwerp. We wilden een shop creëren die zowel functioneel als visueel verfrissend was voor de klanten van Akupanel. Ons doel was om een aantrekkelijke en eigentijdse online winkelomgeving te bouwen die de gebruikerservaring zou optimaliseren.

Klant
Akupanel
Periode
November 2023
Website
akupanel.nl

Het proces

Het proces voor de nieuwe webshop van Aku startte met een kick-off meeting, waarin de visie en eisen van het project werden vastgesteld. Na de kick-off volgde de designfase, waar een op maat gemaakt ontwerp werd gecreëerd. De realisatiefase bracht het design tot leven, met technische precisie en aandacht voor detail. Het project werd afgerond met de succesvolle lancering van de website, die nu live is voor bezoekers wereldwijd.

 

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Luuk start met de bouw

Oplevering

Onze oplossing

Als webshop bouwer zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het verbeteren van de klantbeleving en het ontwerpen van een eigentijdse, aantrekkelijke webshop voor Akupanel. Onze gezamenlijke inspanningen hebben niet alleen geleid tot een verbeterde functionaliteit, maar ook tot een verhoogde aantrekkelijkheid van hun online aanwezigheid.

 

Het projectteam

Het projectteam van Akupanel bestond uit Patrick, de creatieve kracht achter het design, Niek als projectmanager en Luuk die de technische realisatie op zicht heeft genomen!

Patrick Koerts

Online Strateeg

Niek Vos

Projectmanager

Luuk Kimbal

Front-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting