Lightspeed webshop

Een beter converterende webshop voor Kurk24

De uitdaging

Voor Kurk24 stond ons team voor de uitdagende taak om een geheel nieuwe webshop te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk zou zijn. De nadruk lag op een gestroomlijnde klantreis, van het eerste bezoek tot aan het afrekenen, met een sterk focus op een intuïtieve navigatie en een naadloze integratie van het betalingsproces, om de online verkoop te optimaliseren.

De nieuwe webshop voor Kurk24 werd vakkundig gebouwd binnen het Lightspeed e-commerce platform, bekend om zijn robuuste functies en flexibele designmogelijkheden. Dit platform stelde ons in staat om een op maat gemaakte webshopervaring te creëren die perfect aansluit bij de unieke producten en diensten van Kurk24, met een naadloze en veilige afhandeling van transacties die essentieel is voor het vertrouwen van de klant en de efficiëntie van het online winkelen.

Klant
Kurk24
Periode
Maart 2023
Website
kurk24.nl

Het proces

Toen Kurk24 ons benaderde, was de missie helder: een webshop lanceren die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook geoptimaliseerd voor maximale conversie. Samen met Spux, onze CRO-partner, zijn we begonnen met een behoeftenanalyse, gevolgd door een zorgvuldige planning en het bouwen van een responsieve webshop op het Lightspeed-platform. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke, conversiegerichte webshop die Kurk24’s klanten een soepele koopervaring biedt.

  • Gebouwd in Lightspeed
  • CRO-Geoptimaliseerd
  • Responsive Design
  • Gebruikersgerichte Navigatie

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Starten met de bouw

Doorontwikkeling webshop

Onze oplossing

Voor Kurk24 ontwikkelden we een op maat gemaakte webshop, geoptimaliseerd voor een soepele gebruikerservaring en hoge conversie. Onze oplossing omvatte de volgende USP’s:

  • Naadloze Integratie: De webshop integreert vlekkeloos met Kurk24’s bedrijfsprocessen, dankzij de robuuste technologie van Lightspeed.
  • Optimalisatie voor Conversie: We hebben best practices voor CRO toegepast, om de klantreis te stroomlijnen en de verkoop te stimuleren.
  • Responsiviteit: De webshop past zich perfect aan elk apparaat aan, wat zorgt voor een optimale winkelervaring, ongeacht hoe de klant toegang zoekt.

 

Het projectteam

Het projectteam voor Kurk24 bestond uit een accountmanager die de communicatie met de klant verzorgde, een projectmanager die het project planmatig en efficiënt leidde, en een developer die de technische realisatie van de webshop voor zijn rekening nam. Samen zorgden zij voor een gestroomlijnd proces, waarbij de wensen van Kurk24 centraal stonden en de oplevering van de webshop binnen de gestelde termijnen en kwaliteitseisen plaatsvond.

Rick Bentum

Mede-eigenaar

Jelmer Polman

Front-end Developer

Niek Vos

Projectmanager

Daniël Leistra

Support Consultant

Laten we kennismaken

Wil jij ook groeien?

Ben jij benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met jou in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting