Professionele Website

Een nieuwe website voor Syntri ERP

De uitdaging

Het ontwikkelen van een nieuwe website voor Syntri bracht de uitdaging met zich mee om niet alleen een visueel aantrekkelijke en frisse uitstraling te creëren, maar ook om de conversie te verhogen. Het streven was om een online platform te bouwen dat niet alleen de professionaliteit van Syntri weerspiegelde, maar ook de bezoekers aanzette tot actie en betrokkenheid.

Klant
Syntri
Periode
Januari 2023
Website
syntri.nl

Het proces

Tijdens het ontwikkelingsproces van de nieuwe website hebben we nauw samengewerkt met de externe ontwerper Wiebe van Spux, die verantwoordelijk was voor het creëren van het visuele ontwerp. Na zorgvuldige afstemming over de visie van Syntri, hebben we het door Wiebe ontworpen concept geïmplementeerd in een functionele en gebruiksvriendelijke website.

 

Kennismaking met Syntri

Ontwerp via Spux

Jelmer start met de bouw

Oplevering

Onze oplossing

De resulterende website is een krachtige oplossing die zich richt op het verhogen van de conversie. Met een frisse en moderne uitstraling biedt de site duidelijke uitleg over alle diensten die Syntri aanbiedt. De gebruiksvriendelijke interface leidt de bezoekers moeiteloos door het aanbod, terwijl doordachte conversie-elementen zijn geïntegreerd om de interactie te stimuleren.

 

Het projectteam

Het projectteam van Syntri bestond uit Niek als projectmanager, Wiebe (Spux) voor het prachtige design en Jelmer die de technische realisatie op zicht heeft genomen!

Niek Vos

Projectmanager

Jelmer Polman

Front-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting