Meer verkopen

Een nieuwe webshop voor Tegelvast

De uitdaging

De uitdaging voor Tegelvast was het ontwerpen van een webshop die niet alleen de functionaliteit van hun product – een oplossing voor het vastkitten van loszittende tegels – effectief uitlicht, maar ook een gebruiksvriendelijke aankoopervaring biedt. Het doel was om een platform te creëren dat klanten niet alleen informeert over de unieke voordelen van het product, maar hen ook begeleidt naar een snelle en eenvoudige aankoop.

 

Klant
Tegelvast
Periode
Februari 2023
Website
tegelvast.nl

Het proces

Het ontwikkelingsproces van de webshop voor Tegelvast begon met een gedetailleerde planning om te zorgen dat het product centraal zou staan. Na de planning volgde het ontwerpen van een heldere en gebruiksvriendelijke webshop, die vervolgens zorgvuldig werd gerealiseerd door ons ontwikkelteam. Met een focus op gebruiksgemak voor de klant, werd de webshop geoptimaliseerd en succesvol gelanceerd.

 

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Jelmer start met de bouw

Beginnen met "Online Marketing"

Onze oplossing

Voor Tegelvast hebben we een op maat gemaakte WooCommerce-webshop ontwikkeld die klanten in Nederland, België en Duitsland bedient. Deze meertalige webshop zorgt ervoor dat Tegelvast zijn oplossing voor loszittende tegels breed kan aanbieden, waarbij de content aangepast is aan de taal en voorkeuren van elk specifiek publiek. Dit stelt Tegelvast in staat om effectief met hun diverse klantenbestand te communiceren en hun bereik in de markt te vergroten.

 

Het projectteam

Het projectteam, heeft een gestroomlijnde WooCommerce-webshop voor Tegelvast opgezet. Ze combineerden technische vaardigheid met aandacht voor meertalige content om een naadloze winkelervaring te bieden.

 

Pascal Elzenaar

Mede-eigenaar

Luuk Kimbal

Front-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Bent u benieuwd wat HQ Online voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met u in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij uw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting