Headless website

De nieuwe Stevast Techniek website

De uitdaging

Als trouwe klant van HQ Online besloot Stevast Techniek dat hun website aan vernieuwing toe was, omdat de huidige website niet meer aan hun wensen en eisen voldeed. Een overzichtelijk design was essentieel om bezoekers een betere ervaring te bieden, waarbij een moderne, toekomstgerichte uitstraling cruciaal was om een professioneel en vooruitstrevend imago neer te zetten. Een belangrijk aspect van deze vernieuwing was het prominenter presenteren van de opleidingen, zodat bezoekers gemakkelijk de juiste informatie konden vinden.

 

Klant
Stevast Techniek
Periode
Mei 2024
Website
stevasttechniek.nl

Het proces

Tijdens het proces hebben we een nieuw, strak en overzichtelijk design gecreëerd en gepresenteerd. In nauw overleg met Stevast Techniek hebben we dit ontwerp tot in de kleinste details gefinetuned, zodat het volledig aansluit bij hun wensen en behoeften. Gezien het feit dat Stevast ‘Techniek’ in hun naam draagt, vonden we het belangrijk om de website te realiseren met de nieuwste technologieën. Daarom hebben we ervoor gekozen om de website ‘Headless‘ te bouwen. Deze aanpak zorgt voor optimale prestaties en flexibiliteit, waardoor de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook technologisch geavanceerd is.

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Start met de bouw

Oplevering

Onze oplossing

De nieuwe website die we hebben opgeleverd, straalt niet alleen professionaliteit uit, maar biedt ook een uitzonderlijk gebruiksvriendelijke ervaring. Met een modern en strak ontwerp trekt de website direct de aandacht van de bezoeker. Een van de hoogtepunten is de zeer overzichtelijke opleidingsagenda. Hierin worden alle beschikbare opleidingen duidelijk gepresenteerd, zodat gebruikers moeiteloos kunnen bladeren en de juiste cursus kunnen selecteren. Het inschrijfproces is vereenvoudigd, waardoor aanmelden snel en gemakkelijk verloopt. Dankzij deze verbeteringen is de website van Stevast Techniek niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel en toekomstbestendig.

 

Het projectteam

Het projectteam achter de Stevast Techniek website bestond uit Patrick voor het design, Jelmer voor de headless ontwikkeling, en Jeffrey voor de opleidingsagenda. Met hun gecombineerde expertise hebben ze een website gemaakt die zowel visueel aantrekkelijk als technologisch geavanceerd is.

Rick Bentum

Mede-eigenaar

Patrick Koerts

Online Strateeg

Jelmer Polman

Front-end Developer

Jeffrey Meijer

Back-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Ben jij benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met je in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting