Sfeervolle website

De nieuwe Cafe Restaurant Hofsteenge website

De uitdaging

Cafe Restaurant Hofsteenge nam contact met ons op voor een nieuwe eigentijdse website. De opdracht was duidelijk: de website moest een frisse, moderne look krijgen. Na een eerste kennismaking was het snel duidelijk dat we de website absoluut moesten vernieuwen. In plaats van een strakke moderne uitstraling, besloten we voor een frisse look te gaan die perfect aansluit bij het karakteristieke, knusse gevoel van het café-restaurant. We kozen voor warme kleuren en sfeervolle beelden die de gezelligheid van Hofsteenge weerspiegelen. Met deze nieuwe website willen we bezoekers direct het gevoel geven dat ze welkom zijn in een vertrouwde en gezellige omgeving. Zo komt de unieke sfeer van Cafe Restaurant Hofsteenge perfect tot zijn recht, ook online.

 

Klant
Cafe Restaurant Hofsteenge
Periode
Mei 2024
Website
hofsteengegrolloo.nl

Het proces

Het design moest perfect aansluiten op de sfeer van Cafe Restaurant Hofsteenge, wat we hebben gerealiseerd met een zorgvuldig gekozen palet van warme kleuren en een combinatie van frisse en klassieke lettertypes. We hebben zelfs een nummer van Cuby +Blizzards  in de website opgenomen, om zo de lokale charme en nostalgie te benadrukken. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de navigatie, zodat bezoekers eenvoudig hun weg kunnen vinden. Het resultaat is een website die niet alleen duidelijkheid uitstraalt, maar ook de unieke en gezellige ambiance van Hofsteenge perfect weerspiegelt.

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Start met de bouw

Oplevering

Onze oplossing

Het resultaat is een knusse, overzichtelijke website die de essentie van Hofsteenge perfect weergeeft. Met een gebruiksvriendelijke reserveer module kunnen gasten moeiteloos een tafel boeken. De arrangementen en menukaart zijn duidelijk en aantrekkelijk gepresenteerd, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van de heerlijke gerechten en speciale opties. Deze combinatie zorgt ervoor dat de website de warme, gastvrije sfeer van het café-restaurant online tot leven brengt.

 

Het projectteam

Het projectteam achter de Hofsteenge website bestond uit Niek als projectmanager, Patrick voor het design en Luuk die de bouw tot zich heeft genomen.
Dit drietal heeft gezorgd voor een functionele, warme en vooral prachtige nieuwe website voor Cafe Restaurant Hofsteenge.

Niek Vos

Projectmanager

Patrick Koerts

Online Strateeg

Luuk Kimbal

Front-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Ben jij benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met je in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting