Meer merkbeleving

Een nieuwe website voor AllChiefs

De uitdaging

De uitdaging bij het ontwikkelen van de website voor Allchiefs was het prominent en evenwichtig presenteren van de vier kernthema’s: People, Sustainability, Strategy en Data-Driven Solutions. Het was cruciaal om een ontwerp en structuur te ontwikkelen die elk thema de juiste aandacht gaven, terwijl ze samen een coherent verhaal vormden dat de missie en expertise van Allchiefs onderstreepte.

 

Klant
AllChiefs
Periode
Februari 2022
Website
allchiefs.nl

Het proces

Het proces van het bouwen van de website voor Allchiefs was een nauwe samenwerking met hun marketeer, waarbij we de essentiële thema’s in kaart hebben gebracht en een designstrategie hebben uitgestippeld. Tijdens de design- en realisatiefase hebben we dit omgezet in een functionele en visueel aantrekkelijke website. Na afronding van deze stappen ging de website, die de vier thema’s op een krachtige manier uitdraagt, succesvol live.

Kennismaking op locatie

Verdiepen in de merkuitstraling

Start met de bouw

SEO doorvoeren

Onze oplossing

De oplossing die we voor Allchiefs hebben geboden, is een volledig op maat gemaakte website binnen het WordPress-platform. Deze benadering stelde ons in staat om een website te ontwerpen die precies aansluit bij de unieke eisen van Allchiefs en hun vier hoofdthema’s. Het resultaat is een op maat gemaakte, uitbreidbare en makkelijk te beheren website die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

 

Het projectteam

Het projectteam voor de Allchiefs website bestond uit een symbiotische samenwerking tussen een webdeveloper en een designer. De webdeveloper zorgde voor de technische uitvoering en de implementatie van de website in WordPress, terwijl de designer de creatieve visie en de interface verzorgde, die de vier thema’s van Allchiefs tot leven bracht. Samen vormden zij de ruggengraat van een project dat technische bekwaamheid met esthetisch design combineerde.

Rick Bentum

Mede-eigenaar

Pascal Elzenaar

Mede-eigenaar

Patrick Koerts

Online Strateeg

Jelmer Polman

Front-end Developer

Laten we kennismaken

Wilt u ook groeien?

Ben jij benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met je in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting