Wat we doen

Onze diensten

Ontdek diensten die jou helpen je bedrijfsdoelen te bereiken: van het ontwikkelen van een snelle, intuïtieve website tot het verstrekken van scherpe data-analyses voor je strategische beslissingen. Wij bieden de expertise en de middelen die je nodig hebt om elk facet van je digitale aanwezigheid te versterken en je zakelijke ambities waar te maken.

Ontdek onze werkwijze

Onze aanpak is helder: jouw doelen zijn het uitgangspunt voor onze strategie. We zetten alles op alles om de beste resultaten te behalen en jouw bedrijf te laten uitblinken. We luisteren, plannen en voeren uit met precisie, altijd met het oog op jouw succes. Samen streven we ernaar om niet alleen je doelen te bereiken, maar om de verwachtingen te overtreffen.

Rick legt het uit (Mede-eigenaar HQ Online)
Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Lees de verhalen van onze klanten over de impact van onze diensten op hun succes. Hun getuigenissen over onze snelle technologie, doelgerichte CTA’s, digitale toegankelijkheid en inzichtelijke data benadrukken hoe we elk aspect van hun digitale aanwezigheid hebben versterkt. Hun ervaringen belichten onze toewijding aan het omzetten van elke digitale uitdaging in meetbaar succes.

Sandra ScheerstraStichting Baasis

HQ heeft voor ons een fantastisch werk geleverd. Alle scholen binnen onze stichting hebben nu een nieuwe website en we creëren hierdoor echt een uniforme uitstraling. Altijd als er iets is, wat we zelf niet voor elkaar krijgen, dan bellen we HQ en worden we direct geholpen.
Ik vind HQ heel klantvriendelijk en ze doen goed aan klantenbinding door altijd even een check up te doen of we goed geholpen zijn.

Zeer Tevreden
Moniek KoehoornGevangenismuseum

Het Gevangenismuseum werkt al langere tijd samen met HQ Online en wij zijn erg tevreden over deze fijne samenwerking. Vragen of verzoeken worden snel opgepakt en er is altijd overleg mogelijk. Daarnaast voorziet HQ ons van advies, rapporteren ze waar het goed/niet goed gaat en waar nog kansen liggen. Er is veel expertise op het gebied van online vindbaarheid. We zijn erg blij met de goede service en het prettige persoonlijke contact.

Heel erg tevreden
Richard ZwiersGroenhout Makelaars

HQ is een jong en dynamisch bedrijf!
Behalve een flinke dosis creativiteit, pakken ze de zaken snel op en ook aanpassingen worden snel doorgevoerd.
Wij zijn erg blij met onze samenwerking en het behaalde resultaat.

Heel erg tevreden

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraagstuk waar wij aan kunnen bijdragen? Laat het ons weten en plan een kennismaking in. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Coen (Accountmanager bij HQ)