#zichtbaar

Social media

Social media is onmisbaar geworden in ons dagelijks leven en daardoor wordt Social Media ook onmisbaar voor bedrijven. Wij bij HQ Online brengen jouw merk tot leven en bieden een gespecialiseerde expertise op het gebied van social media marketing op diverse platforms.

  • Wij veranderen je bedrijfsmissie in storytelling die resoneren en betrekken
  • Ons team is bedreven in alle grote sociale media platforms, waardoor we elk kanaal effectief kunnen benutten voor jouw merk

Deze bedrijven gingen je al voor

Wat is social media beheer?

Social media beheer is meer dan het plaatsen van content. Wij bij HQ Online houden ons bezig met het creëren van content, publiceren van de berichten, algoritme op de juiste manier toepassen, beheren van merkidentiteit, reageren op klantinteracties en het analyseren van de engagement van jouw bedrijf. Bij HQ Online zijn wij gespecialiseerd in platforms, zoals Instagram, Facebook, Tiktok, Twitter en LinkedIn. Hierdoor bieden we een strategische werkmethode toe om zakelijke doelstellingen te bereiken.

“HQ is een jong en dynamisch bedrijf! Behalve een flinke dosis creativiteit, pakken ze de zaken snel op en ook aanpassingen worden snel doorgevoerd. Wij zijn erg blij met onze samenwerking en het behaalde resultaat.”

Richard ZwiersEigenaar Groenhout Makelaars

De voordelen van social media beheer

Social media beheer brengt veel voordelen met zich mee. Het verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van je bedrijf, maar versterkt ook de relatie met jouw klanten en levert essentiële marktinformatie. Wij geloven dat het uitbesteden van jouw social media beheer aan professionals zoals wij, zorgt voor een effectieve en doelgerichte aanpak.

  • Vergroot online zichtbaarheid van je merk en bereik een breder publiek
  • Bouw loyaliteit en naamsbekendheid op bij klanten
  • Verbreed jouw online mogelijkheden met diverse doelstellingen 
  • Blijf voorop lopen en blijf up-to-date van markttrends en concurrentie bewegingen
  • Consistent aanwezig op social media, maar alle focus houden op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. 

Welke middelen gebruiken we?

We maken gebruik van een scala aan tools en technieken, zoals Fellow, inspelen op engagement, User Generated Content, Content Creatie en diverse social media strategieën. Onze aanpak is altijd afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Rick (Mede-eigenaar HQ Online)
Laten we kennismaken

Wil jij ook groeien?

Ben je benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met jou in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • Je ontvangt binnen 24 uur een reactie op jouw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting