Hoe werkt het?

Onze werkwijze

Wij benaderen elk project met een mix van frisse creativiteit en data-gedreven strategie, waarbij we de laatste digitale trends naadloos vertalen naar meetbare resultaten.

 

Stap 1

Kick-off meeting

We starten met een strategische sessie om jouw visie en doelstellingen scherp te krijgen, en zetten de koers uit voor het project.

Stap 2

Design website

Ons design team vertaalt uw merkidentiteit naar een intuïtief en aantrekkelijk webdesign, gericht op gebruikerservaring en conversie.

Stap 3

Realisatie website

Onze ontwikkelaars bouwen een solide, snelle en responsive website, geoptimaliseerd voor alle apparaten en platforms.

Stap 4

Doorontwikkeling

Na lancering blijven we de website verfijnen en optimaliseren, gebruikmakend van gebruikersfeedback en analytics.

Wij richten ons op gebruiksgemak en conversie

Bij HQ begrijpen we de digitale wereld als geen ander; opgegroeid in het digitale tijdperk, weten we precies hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. We zijn nuchter en toegankelijk, en vinden plezier net zo belangrijk als prestatie. Onze dynamische aanpak betekent dat we snel schakelen om jouw wensen te vervullen. En boven alles zijn we resultaatgericht; we richten ons op concrete resultaten, zonder onnodige complicaties. Kiezen voor ons is kiezen voor succes.

Rick (Accountmanager HQ Online)

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraagstuk waar wij aan kunnen bijdragen? Laat het ons weten en plan een kennismaking in. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Coen (Accountmanager bij HQ)