Gericht op conversie

E-commerce bedrijven

In het digitale tijdperk is e-commerce dé sleutel tot wereldwijde groei en klantenbinding. HQ Online biedt geavanceerde e-commerce oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven. Wij zorgen voor een soepele online winkelervaring voor jouw klanten.

  • Gepersonaliseerde e-commerce oplossingen die schaalbaar zijn voor zowel startende ondernemers als gevestigde merken
  • Ondersteuning bij elke stap, van de initiële strategiebepaling tot de doorontwikkeling en optimalisatie na lancering

Welke platformen gebruiken we?

Wij zijn experts in toonaangevende e-commerce platformen zoals Woocommerce & Lightspeed. Hierdoor kunnen we de beste fit kiezen voor de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Voordelen van e-commerce

Met e-commerce kun je 24/7 verkopen, een groter klantenbestand bereiken, kosten besparen op fysieke winkelruimte, en biedt het gemak voor jouw klanten om waar en wanneer dan ook te winkelen.

“HQ, een klasse club pragmatische mensen die vooral denken in kansen en wat kan. Altijd bereikbaar, in voor een goed gesprek over wat beter kan en pas tevreden als de klant tevreden is. Uiteindelijk hebben we in korte tijd door nauw samen te werken een prachtige website opgeleverd die ons tot op de dag vandaag helpt met mensen lekker laten flipperen!”

Martijn BakkerFlipperop

Onze strategie

Wij beginnen met een diepgaande analyse van uw bedrijfsdoelstellingen en markt. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakte e-commerce oplossing die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Doorontwikkeling van de webshop

Wij geloven in constante innovatie. Daarom blijven we uw webshop doorontwikkelen en optimaliseren om aan de top van de e-commerce markt te blijven en uw concurrenten altijd een stap voor te zijn.

Koppelen aan bekende integraties

Onze webshops kunnen worden geïntegreerd met diverse systemen zoals ERP, CRM en betaalgateways, wat zorgt voor een geautomatiseerde en efficiënte workflow.

Meertalige e-commerce

Breid uw marktbereik uit met meertalige webshops. Wij zorgen voor een naadloze integratie van talen waardoor je klanten wereldwijd kunt bedienen.

Online marketing

Wij bieden ook online marketingdiensten aan om jouw webshop onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Van SEO tot social media advertenties, wij hebben de expertise om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Rick (Accountmanager bij HQ Online)
Laten we kennismaken

Wil jij ook groeien?

Ben je benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met je in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • Je ontvangt binnen 24 uur reactie op jouw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting