Digitaal toegankelijk

Onderwijsinstellingen

In de snel veranderende wereld van het onderwijs is een gebruiksvriendelijke, informatieve en veilige website essentieel. Wij bieden op maat gemaakte websiteoplossingen specifiek voor onderwijsinstellingen, om zowel studenten als docenten optimaal te ondersteunen. Onze websites zijn ontworpen om de educatieve ervaring te verrijken, communicatie te vereenvoudigen en een veilige online omgeving te creëren.

  • Onze websites worden zorgvuldig ontworpen met het oog op de unieke behoeften van studenten, docenten en ouders, waardoor de informatie snel en eenvoudig te vinden is
  • Wij zorgen voor naadloze integratie van communicatietools zoals nieuwsbrieven, aankondigingen en evenementenkalenders om de community betrokken en geïnformeerd te houden

De voordelen van een nieuwe website voor onderwijsinstellingen

  • Onze websites zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht de technologische vaardigheden, waarbij de navigatie intuïtief en eenvoudig is.
  • Interactieve elementen en actuele content zorgen voor een verhoogde betrokkenheid van studenten, ouders en docenten.
  • Alle benodigde informatie is snel en gemakkelijk toegankelijk, waardoor de administratieve last voor het personeel wordt verminderd.
  •  We zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie beschermd is en voldoet aan de strengste beveiligingsstandaarden.

Multisite

Het beheren van websites voor meerdere scholen wordt een fluitje van een cent met onze multisite-oplossing. Vanuit één centraal systeem kun je de content van verschillende scholen beheren, updaten en monitoren, terwijl je tegelijkertijd specifieke bewerkersrechten toekent aan individuele scholen of afdelingen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow en een consistente presentatie over alle scholen heen.

De multisite-functionaliteit stelt beheerders in staat om centraal thema’s, plugins en andere instellingen te beheren, terwijl lokale beheerders of docenten de vrijheid hebben om hun eigen content te beheren binnen de door u ingestelde richtlijnen. Dit zorgt niet alleen voor efficiëntie in beheer, maar ook voor flexibiliteit op lokaal niveau, waarbij elke school zijn unieke karakter en informatie kan uitdragen.

Bewerkersrechten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, zodat je de controle behoudt over wie wat kan zien of bewerken. Zo kun je ervoor zorgen dat de integriteit van de website behouden blijft, terwijl je toch de kracht van gedecentraliseerd beheer benut. Deze aanpak bevordert de samenwerking en zorgt voor een gestroomlijnde, uniforme online ervaring voor studenten, ouders en docenten over alle scholen heen.

“HQ heeft voor ons een fantastisch werk geleverd. Alle scholen binnen onze stichting hebben nu een nieuwe website en we creëren hierdoor echt een uniforme uitstraling.
Altijd als er iets is, wat we zelf niet voor elkaar krijgen, dan bellen we HQ en worden we direct geholpen. Ik vind HQ heel klantvriendelijk en ze doen goed aan klantenbinding door altijd even een check up te doen of we goed geholpen zijn.”

Sandra ScheerstraStichting Baasis

AVG Proof en Digitale Toegankelijkheid

  • Onze websites zijn volledig compliant met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waarbij de privacy van de gebruikers voorop staat en hun gegevens veilig zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat onze websites voldoen aan de internationale standaarden voor digitale toegankelijkheid, waardoor ze toegankelijk zijn voor mensen met verschillende soorten beperkingen.

Doorontwikkeling van de webshop

Wij geloven in constante innovatie. Daarom blijven we uw webshop doorontwikkelen en optimaliseren om aan de top van de e-commerce markt te blijven en uw concurrenten altijd een stap voor te zijn.

Koppelen aan bekende integraties

Onze webshops kunnen worden geïntegreerd met diverse systemen zoals ERP, CRM en betaalgateways, wat zorgt voor een geautomatiseerde en efficiënte workflow.

Meertalige e-commerce

Breid jouw marktbereik uit met meertalige webshops. Wij zorgen voor een naadloze integratie van talen waardoor je klanten wereldwijd kunt bedienen.

Online marketing

Wij bieden ook online marketingdiensten aan om jouw website onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Van SEO tot social media advertenties, wij hebben de expertise om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Rick (Accountmanager bij HQ Online)
Laten we kennismaken

Wil jij ook groeien?

Ben je benieuwd wat HQ Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contact formulier in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan samen met je in gesprek om de perfecte oplossing te creëren die aansluit bij jouw situatie en budget.

  • Je ontvangt binnen 24 uur reactie op jouw bericht.
  • Wij plannen graag een vrijblijvend fysieke kennismaking (ook op locatie)
De snelste techniek
Digitaal toegankelijk
Inzichtelijke data
Razendsnelle hosting