Algemene vragen

Kunnen wij je helpen?

Wij proberen al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarom hebben wij hieronder de meest voorkomende vragen op een rij gezet zodat je snel antwoord krijgt op jouw vraag.

Algemene vragen

Heb je algemene vragen of wil je meer weten over onze diensten en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Bij HQ Online staan we klaar om je te voorzien van de antwoorden die je nodig hebt. Of het nu gaat om onze aanpak, expertisegebieden of hoe we werken, we geven je graag de inzichten die je zoekt om de juiste keuze te maken voor jouw digitale strategie.

Klopt het dat HQ Online wordt uitgesproken als Aych Kyoo?

Bij HQ Online, uitgesproken als ‘Haa-Kuu Online’, kiezen we voor helderheid en eenvoud in communicatie. Wij geloven dat duidelijke taal de sleutel is tot verbinding en begrip. Daarom hanteren we een taalgebruik dat net zo toegankelijk en vriendelijk is als de digitale oplossingen die we bieden.

Kunnen jullie aan de hand van een aangeleverd design bouwen of ontwerpen jullie een design?

Bij HQ Online zijn we uitgerust om zowel met een door u aangeleverd design te werken als om een geheel nieuw design voor u te ontwerpen. De keuze is volledig aan u. Onze accountmanager bespreekt graag de opties, prijzen en voorwaarden met u, zodat u de service krijgt die perfect bij uw project past. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken en de weg vrij te maken voor uw ideale website.

Ik zou ook graag het beheer van mijn domeinnamen aan jullie overlaten, kan dat?

Absoluut! Als full service internetbureau kunnen wij ook de hosting en domeinregistratie voor van jouw bedrijf beheren.

Is de ontwikkeling van een webshop ook één van jullie expertises?

Zeker! Neem voor meer informatie over webshops gerust eens een kijkje op onze expertise pagina over webshops of neem direct contact op

Alles over websites

Bij HQ Online begrijpen we dat je vragen kunt hebben over je online aanwezigheid en de diensten die we bieden. Of het nu gaat om het zelf beheren van je website, de mobielvriendelijkheid, de ontwikkeltijd, ondersteuning na lancering of zoekmachineoptimalisatie, we staan klaar om je te informeren. Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over onze website-services.

Bieden jullie ook nog andere diensten aan naast websites?

Graag zelfs! HQ Online is een full service marketingbureau in Assen en wij kunnen je na de ontwikkeling van de website ook verder helpen met de online marketing en de hosting van jouw website overnemen.

Kan ik mijn website zelf bijwerken na oplevering?

Ja, bij HQ Online zorgen we ervoor dat je website wordt gebouwd met een gebruiksvriendelijke beheerinterface, waardoor je zelf content kunt updaten en beheren.

Zijn de websites die jullie maken mobielvriendelijk?

Absoluut, we zorgen ervoor dat alle websites responsief zijn, zodat ze perfect werken op zowel desktops als mobiele apparaten.

Biedt HQ Online ondersteuning na het live gaan van de website?

Zeker, we bieden verschillende onderhouds- en supportpakketten aan om je website up-to-date en veilig te houden.

Kan HQ Online helpen met de SEO van mijn website?

Ja, we bieden SEO-diensten aan om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren en meer verkeer aan te trekken.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Staat je vraag niet in de lijst? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Neem contact op via het onderstaande formulier, en wij zorgen ervoor dat je snel een helder antwoord krijgt. Bij HQ Online is geen enkele vraag te klein of te groot; we helpen je graag verder met elke uitdaging of behoefte die je hebt omtrent je website.