Nieuwe website voor Luiercadeau’s

Wat je ook nodig hebt voor die speciale en onvergetelijke levensfase met je pasgeborene, dreumes of peuter, je vindt het bij Luiercadeau’s. Hiervoor hebben wij een prachtige webshop ontwikkeld. 

Bezoek de website

Over het project

Voor Luiercadeau’s hebben we bij HQ Online een fantastische webshop mogen ontwikkelen. Voorafgaand aan de bouw zijn wij gaan kijken naar de doelgroep van Luiercadeau’s. Door deze juist neer te zetten, hebben wij een conversiegericht ontwerp gemaakt. Vanuit hier zijn we gaan uitbouwen, en mochten we Roxanne helpen naar dé perfecte webshop voor Luiercadeau’s. Resultaat? Een webshop die razendsnel is en ook nog eens goed converteert!

Snelheid

Door het optimaliseren van afbeeldingen, code en de beste webhosting is de webshop van Luiercadeau's razendsnel! Hierdoor verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar dit helpt ook voor de Google vindbaarheid!

Conversiegericht ontwerp

Vanuit een volledig ontworpen stylesheet van Luiercadeau's hebben wij een op maat gemaakt ontwerp gemaakt. Een conversiegericht design, in combinatie met de beste online marketing zorgt voor een mooie omzet!

Vertrouwen

Door gebruik te maken van Trustpilot, en het laten zien van de Unique Selling Points geven wij gebruikers het beste vertrouwen.

Luiercadeau's

Vanuit IJmuiden heeft Roxanne ons benaderd voor het ontwikkelen van deze prachtige webshop. De communicatie van dit project is geheel digitaal gegaan, wat erg vlot werkte. Hierdoor hebben wij onze tijd optimaal kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van deze webshop. En al zeggen we het zelf... het resultaat mag er zijn!

Expertises die we toegepast hebben

  • Conversiegericht UI/UX Design
  • SEO
  • WooCommerce

Toppers die aan dit project hebben gewerkt

Jelmer PolmanFront-end Developer
Niek VosUI/UX Designer