Nieuwe website voor Groenhout Makelaars

Als het om wonen gaat, is alleen het beste goed genoeg – dat is waar Groenhout Makelaars aan vasthoudt en dit blijkt ook uit de manier waarop de website is aangepakt.

Bezoek de website

Over het project

Voor Groenhout Makelaars hebben we bij HQ Online een fantastisch project mogen afronden. Een website waar we voorafgaand aan het project nog weinig ervaring mee hadden, een headless website! Om het in de bewoording enigszins begrijpelijk te houden: headless is letterlijk vertaald “zonder hoofd”. Dit betekent dat de voorkant en achterkant van de website los van elkaar opereren en alleen d.m.v. API’s met elkaar verbonden zijn. Hierdoor staat de back-end (content) los van de front-end (het design) van een website. Resultaat: een website zonder laadtijd!

Headless website

Een website zonder laadtijd!

Realworks koppeling

Een verbinding tussen het meest gebruikte makelaarssysteem in Nederland en de website

Groenhout Makelaars Groningen, Zuidlaren, Assen, Beilen, Hoogeveen

Als het om wonen gaat, is alleen het beste goed genoeg - dat is waar Groenhout Makelaars aan vasthoudt en dit blijkt ook uit de manier waarop de website is aangepakt. Alleen het beste van het beste is voor Groenhout genoeg, dus daarom is er voor een Rolls Royce onder de websites gekozen. Een zeer gebruiksvriendelijke website voor de bezoeker, met een custom made design wat zorgt voor de professionele uitstraling die Groenhout wil uitdragen.

Expertises die we toegepast hebben

  • Headless website
  • React.js
  • Social Media Management

Toppers die aan dit project hebben gewerkt

Jelmer PolmanFront-end Developer
Rick BentumEigenaar