Nieuwe website voor Boerderij Kamps

Boerderij Kamps, is een prachtige locatie in de natuur van Drenthe. Ze bieden een unieke vergaderlocatie met heerlijke lunches, borrels en diners, welke ook geschikt is voor familiefeesten. Daarnaast hebben ze een muziekpodium welke diverse stijlen ten gehore brengt, zoals Zigeunermuziek, Tango, streektaalmuziek en Klezmer. En daar hoort een mooie website bij!

Bezoek de website

Over het project

Voor Boerderij Kamps waren er een aantal belangrijke aspecten voor een nieuwe website, een formulier waar je de vergaderruimte kunt boeken, een informatieve pagina voor de eigen muziek en een evenementen pagina waar tickets gereserveerd kunnen worden. Dit alles verpakt in een overzichtelijk en strak jasje.

Conversiegericht ontwerp

Vanuit een volledig ontworpen design van HQ Online hebben wij een op maat gemaakt ontwerp gemaakt. Een conversiegericht design, in combinatie met de beste gebruiksvriendelijkheid

Reserveer module

Voor de evenementen in het muziekpodium was het belangrijk om kaarten te kunnen reserveren. Met slecht een paar drukken op de knop is het al mogelijk om te laten weten dat je komt.

Responsive

Deze website is volledig responsive, wat betekent dat deze optimaal werkt op alle apparaten, van desktop tot smartphone. Hierdoor kunnen gebruikers altijd en overal toegang krijgen tot de website en genieten van een naadloze en prettige ervaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Nieuwe website voor Boerderij Kamps

Ontdek de gloednieuwe website voor Boerderij Kamps! Met een frisse en moderne uitstraling, geavanceerde functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke interface. En al zeggen we het zelf... het resultaat mag er zijn!

Expertises die we toegepast hebben

  • Webhosting
  • Webdevelopment
  • Digitaal UX/UI design

Toppers die aan dit project hebben gewerkt

Rick BentumEigenaar
Niek VosUI/UX Designer
Patrick KoertsUI/UX Designer
Jelmer PolmanFront-end Developer
Daniel LeistraSupport Consultant