Nieuwe website voor Assen Escape Rooms

Bij Assen Escape Rooms hebben ze verschillende zelfontworpen escape rooms met bijzondere thema’s. Waaronder echte Drentse kamers zoals de TT en Bartje kamer. Een escape room is leuk voor iedereen! En daar hoort een passende website bij. Dit met het thema: “een gezellig uitje met z’n allen!”

Bezoek de website

Over het project

Assen escape rooms zocht naar een nieuwe website met een geïntegreerde reserveer module, die tevens informatief en gemakkelijk vindbaar zou zijn voor potentiële escaperoom spelers. Met trots presenteren wij nu de website van Assen escape rooms, waar je moeiteloos een ideale escaperoom-ervaring kunt reserveren en alle benodigde informatie vindt.

Responsive

Deze website is volledig responsive, wat betekent dat deze optimaal werkt op alle apparaten, van desktop tot smartphone. Hierdoor kunnen gebruikers altijd en overal toegang krijgen tot de website en genieten van een naadloze en prettige ervaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Custom made design

De website voor Assen Escape Rooms is gebouwd vanuit een eigen ontwerp. Volledig op maat voor Assen Escape Rooms!

Domeinregistratie en beheer

Voor Assen Escape Rooms hebben wij de domeinnaam geregistreerd en ook de webhosting van de website in beheer

Zelf geprobeerd!

Om extra inspiratie op te doen voor de nieuwe website leek het team HQ leuk om zelf een escaperoom te ervaren. Dit was een prima excuus voor een team uitje in de “Blackbox” room! Als team zijn wij de uitdaging aangegaan bij Assen Escaperooms waar we een toptijd hebben neergezet. (66.11) Nu jullie weer!

Expertises die we toegepast hebben

  • Webhosting
  • Digitaal UX/UI design
  • Webdevelopment

Toppers die aan dit project hebben gewerkt

Rick BentumEigenaar
Niek VosUI/UX Designer
Patrick KoertsUI/UX Designer
Jelmer PolmanFront-end Developer